»

Ahad, 27 September 2009

TaK NaK!!!


Ak rse macam baru semalam je cikgu umum cuti rayer...
Tup2 nengok arini da kne gi skolah balik....
Xnak2...
Homework aku memang x siap langsung...
Sentuh pun tak...
Sesungguhnya akulah budak tak buat hw yang tegar...huhu..
Tpi ak yakin gler yang ramai lagi mmbe2 ak yang tak siap kje..
Xpe ada geng...
Ala malam ni boleh buat hw la...
Mse byk...huhu..
tengok-tengok berborak je lebih...
Maklumlah seminggu cuti sekolah...
Mesti banyak citer baru punye...
Kadang2 kalau pikir pasal membe2 x sabar2 nak blik...
ntah la...
hidup-hidup...
Ape yang penting kite enjoy...

Sabtu, 26 September 2009

Bosannyerk..


Cuti da nak abis...
Hw banyak lgi...
Pening2...
Cikgu pun pergi bagi hw byk2 2 knape??
Inilah antara perkataan yang akan terkeluar dari mulut student skolah...
Why ak ckp camni sbb ak pun pernah merase...
Ish3...
Tpi arini mmg ak bsn gler...
Apsal prasan boring ni ada r...
Ntah lar sejak azali tpi yang pnting enjoy life...
Ape ko merepek ni weyh...
Stop merepek...
Law da boring 2 buat bodoh je la...
Mcm ko sorang je bsn...
Rmai lgi la weyh...
Xpe lar kepada sesiapa yang tengah bosan tu...
Xyahla bsn sgt...
Ngeee~


Jumaat, 25 September 2009

StuDy




Isk3..idup ni ari2 study..
Study3...smpai nk muntah ak dgr...
Menghadap muka cikgu,pensyarah yang tak jemu2 ajar muridnya...
Kadang2 bosan gak...
Cube bygkan dalam masa sminggu..
5 hari skolah,2 hari je cuti...mne x mati..huhu...
ok la tu...
Daripada org yang dah keje ad yang off 1 hari je...
Kdg2 ak terfikir ad ke orang yang x pernah tidur dlm kelas erk??
Ade kot...
Walaupun kite nak muntah dgn study...
Tpi dgn study tu lah menentukan nasib kita di mse depan...
Tuan doktor tu...
Law dye malas study...Ada dia kena mencocok org arini...
Cik pilot...
Law die malas study time die kecik2 dulu...
Boleh ke die bawak kapal terbang arini...
So think cook2 ayat-ayat member ak y suke merepek...
Hehe...sorry ea frenz tgune ayat korang...
Korang pun rjin2 lar study...
Jadi sebelum kite menyesal di lain hari tua...
Baik menyesal di hari muda..huhu...
Jomla kite menyesal sama2 ea...
hehe...
Lain kali jgn la bosan bila tgk buku2 berlambak dpn mata...
Bila menghadap buku fizik ke?kimia ke?add math?
sivik sekalipun jgn la mengeluh lagi ea...
Ceh,ak bagi nasihat ni ntah2 aku yang malas study...hehe...
Kepada rakan2ku sekalian rajin2 lar study...
LoVe StuDy WheN iT cLoSer...
Tpi kalau malas study kdg2 xpe kan...
Huhu...

Khamis, 24 September 2009

CiNta a.K.a LoVe





Today i wanna tell something about love..

Its mean for what???

Ceh speaking london pulak...hehe...

Sje je eksyen tadi...

Ok ak pernah dgr maksud cinta mak cik ak cerita...

X tahu la sape yang tulis....

Nevermind...

Tpi ak still igt ayat2 dye coz ayat dye touching weyh..

Xd la touching mnepun

Ok ak start ea....



CiNta y TuluS aNtaRa HaMBa DaN TuHaNnya...

CiNta KuDuS aNtaRa BoNda DaN aNaKnYa...

CiNta RaFiK YaNg SeTia...

CiNta BeRaHi aNtaRa KeKaSiH TeRuNa DaRa...

CiNta PeRsaUDaRaaN YaNg TiaDa BaNdiNgNya...

CiNta SeSaMa MaKhLuK YaNg BeGiTu MuLia DaN...

CiNta DiKaTaKaN HaMPiR TiDaK MeMiLiH Usia...

JuGa TiDaK MeNgiRa RoNa DaN BaNgSa...

TiDaK aDa MiSKiN KaYa daLaM CataTaN KaMuS CiNta...

CiNta DiKaTaKaN SeSuaTu YaNg CuKuP LuaR BiaSa daLam CeKeRaWaLa SeTia JiWa...



Hehe jiwang ak arini...

Ak bukan minah jiwang ea..

Bagi ak nilah maksud cinta...

X tau la law orang lain ada maksud lain kan tpi bagi ak nilah mksud cinta...

Rabu, 23 September 2009

aBoUt HoPe


Urm,ak yakin and pasti y sume orang dalam dunie ni ade impian dan blenyer ade impian of coz lar ad hope thdp impian yang diimpikan...Ak pun ad impian gk disebabkan ak nie ske daydreaming...ak slalu berharap ape yang ak impikan akan jdi kenyataan...Lagipun tujuan ak wat blog pon sbb nk luahkan ap yang ak rse...Antara yang ak ske impikan ialah abah kesayangan ak akan belikan apple iphone untuk aku...Lainlar kalau aku nie anak orang kaya nak je mende terus dapat..slain itu ak sokmo berangan nk jdi budak baek...ak nie xd lar jahat sgt..Tpi ak nak jdi bdk yang baek lar...Urm pe lgi ea??Ntah r yang penting ak slalu berharap apa yang aku impikan menjadi knyataan....

Selasa, 22 September 2009

My Dream Things

My Dream Things




















Mlm ni nk pikir cmne nk bli menatang nie...
Pning da kpale ak pkir...
Smpai keguguran rmbut...huhu...
Owh iphone blekh kau akn ku miliki...
Smpai ku kerepot kn ku tunggu....
hehe....

aLoOha

today my 1'st day tulis blog...
urm nk tulis psl pe ea???
ntah r...
hye me alya...
arini ari k3 rye...
huhu...
ryer2...
duit rye2...
huhu...
kye koi duit rye byk...
kui3...
Xp r tgn da ltih r...
ceh bru 2lis bpe ketul...
hehe....