»

Jumaat, 25 Disember 2009

MeRry XMaS

MeRry XMaS aLl..
Bashnyer lau dapat men slji kan???
Ish mesti seronok giler..
Semalam result PMR da kuar..
And congarts la yg dpt result excellent tu..
Akhirnya usaha korang membuahkan hasil..
Buat yg lagi baik SPM ye..

CONGRATULATION ALL


P/S:congrats gak untuk awak coz dapat result y cemerlang..
keep it work dear..
pray 4 me next year..

Isnin, 21 Disember 2009

UrMm

Cuti tinggal lebih kurang 2 minggu lagi..
Tahun 2009 pun juz tinggal bape hari je lagi..
welcome 2010..
Memories taun nie memang banyak...
Ade citer suke,duke&blabla..
Sumpah aku akan misz moment2 yang dah happen..
2009 i will miss you..
will miss you damn2 much..


P/S:i LOVE 2009..
also luv u too dear..

Ahad, 20 Disember 2009

GuMBiRa HaTi!!!

Peh hepinyer...
Aku baru balik dari kg...
Rindu kat opah n kari kepala ikan pun da terubat..huhu..
Pstt..
Abah aku belikan kamera baru kat aku..
DSC T-90!!!
Syok giler...
Memang aku syg kat abah aku...
Sayang sangat2...


DSC T-90








P/S:Ok x???
Ok je kan..huhu..

Khamis, 10 Disember 2009

Balik Kampung

Balik kg...
Ohoho..
Balik kg...
Ohoho..
Balik kg hati riang...
Esok kena bangun pagi2..
Sebab nak bertolak pukul 6..haiya pagi tol..
Xpe nak balik kg punye pasal..
Da siap packing barang2..
Mampat beg ak..
Sume ak sumbat..huhu..
Excited gler2..
Opah akak rindu kat opah..huhu..

Last Check!!

  1. MP4 da caj..
  2. Beg da siap packing
  3. Bilik da kemas..
  4. Inform kat membe..
  5. Ole-ole opah da balut..

    READY UNTUK BALIK KAMPUNG!!!!!



    P/S:X sabar nak makan kari kepale ikan opah...



    Ahad, 6 Disember 2009

    BuaT SasPen Je!!!

    Aku baru dengar citer..
    KB mall runtuh..
    Gempa bumi ke tadi..
    Rupenyer keta eksiden kat KB mall..
    Jatuh kat celah eskalator..
    Dasyat2..
    Cuak jugak nye buat gempa bumi betul2..
    X naye
    Kelantan tu dekat ar jugak ngn Pahang..
    lagipun ari khamis nie plan nak pergi Kelantan..
    Cousin aku kawin..
    Selamat Pengantin Baru la kepada beliau..






    P/S:Dasyat tol..
    Hebat orang kelantan nie ye..

    Rabu, 2 Disember 2009

    Baby Baru!!!


    Comel X??
    Nie anak sedare baru aku..
    Anak sepupu aku..
    Baby boy..
    Die comel sangat..
    Name x tau lagi..
    time scan Dr. cakap die girl..
    Tup2 keluar boy pulak..
    Tetibe je boleh bertukar jantina..
    hehe..



    P/S:Agak-agak bila aku nak pegang baby sendiri..
    wawawa..

    Selasa, 1 Disember 2009

    TwO iS BeTteR tHaN OnE!!!!

    Two is better than one!!!

    Lagu nie best..

    Aku sgt suke lagu nie..

    Lirik die pun mempunyai maksud yang jiwang..

    Yang penting best sangat tambah2 lagi Taylor Swift pun ade nyanyi gak..

    Lagila bertambah-tambah suke aku kat lagu nie...



    - Boys Like Girls Lyrics


    P/S:i love taylor swift..

    i love boys like girls..

    i love two better than one!!