»

Ahad, 31 Januari 2010

Sabtu, 16 Januari 2010

HELLO!!!!

da lama x post...
bz sikit kebelakangan ni...
da balik hostel so jarang ckit online..
k tahun nie ak duk hostel baru..
best lar jugak..
aku rasa happy sgt skrg..
sgt2 happy..
hari ni aku try tengok citer pearl harbor..
best jugak citernyer ak ngatkan cite pasal sejarah maklumlah ak belajar pasal pearl harbor..
selama ni juz dengar org citer..
ngatkan x best..
best rupenyer...
hehe k lar x tau nak tulis ape..


P/S:PMR SEJARAH'A!!!!

Jumaat, 1 Januari 2010

SayONaRa 2009,aHLaN WaSaHLaN 2010...

Hari ni dah 1 jan 2010..
Kiranya da tahun baru...
This year aku dah berazam untuk buat yang terbaik..
tahun 2009 memang dah ajar aku erti kehidupan..
Aku dah belajar macam mana rasa sakit dan peritnya bila terjatuh..
Dan aku tahu betapa susahnya untuk bangun kembali..
tapi aku yakin itu semua ada hikmahnya..
Dan apa yang dah terjadi mengajar aku erti bersyukur dan menghargai kehidupan..
2009 memang best..
Tapi aku berharap 2010 dapat mengajar aku erti kehidupan dengan lebih dalam..
Insyaallah~




P/S:Dah dua kali sambut tahun baru dengan kamu~