»

Sabtu, 29 Januari 2011

Jiwa kacau~

Huh,sedihnye :'( ,
akhirnya aku pergi tinggalkan SB...
harap-harap dapat tempuh cabaran di sekolah baru dengan baik....
pray for me ye???
Waktu malam last tu aku memang menangis sangat2 tak tahu la,
sedih sangat kot...hehehe,
kawan-kawan aku harap kita takkan putus kawan,
maafkan segala salah silap aku tau...
sumpah aku memang sayang sangat kat korang....
jangan lupakan aku...
aku akan sentiasa doakan kejayaan korang....
korang memang terbaik....
semoga kita dapat berjumpa lagi....
Amin....






P/S:Percayelah,aku tak pernah jumpa kawan sebaik korang!!!

Ahad, 16 Januari 2011

Hari yg ke-16 di tahun baru~

Huh,pening,pening,pening...
Baru tahu kesusahan Add Math,
Tapi still tak paham kenapa Add Math jadi subject favourite kamu ye PAKCIK???
memang tak lama lagi rambut hitam aku akan bertukar menjadi putih...
waaaaaaaaaaaaa!!!!!
kadang-kadang aku rasa macam nak tendang je sape yang reka Add Math nie....
huhuhu,
Tahniah la kerana telah mereka subject yang menjadi kegemaran ramai~
Ok tahun nie aku kembali tinggal di asrama lama....
*Hostel baru khas untuk budak KAA je...
oleh kerana arab aku D,aku haruslah kembali ke tempat asal-usulku~
hahahaha...
Tahun baru yang indah walaupun tanpa kehadiran kamu PAKCIK,
saya jadi lebih menghargai kehidupan...
Thank for everything~


I miss you...
I miss you damn much...
miss to hold your hand...
miss your words on me...
miss your voice..
miss your text..
miss your smile...
miss to hear your laugh, it make me happy..
miss your flying kiss at night before go to bed,
miss your soft spoken..
miss the way you stare at me..
miss to walking together with you..
I miss everything about you.
yes, I really2 miss you..

BUT…
it’s over..
I’m doing wrong..
sorry, sorry, sorry…
“thanks for the memory”
I will always keep this love for you..
I ♥ YOU!!!!
*juga terima kasih untuk ayat ini...
ayat reka sendiri ke copy nie???
macam pernah dengar je???
hehehe
:)



P/S:Hope its will be wonderful everyday~

Bangga dengan PAKCIK kerana kamu tak pernah gagal AddMath,

hahahaha~

Sabtu, 1 Januari 2011

New Year~

It's unbelievable that 2010 had leave us...
I will miss the moment that had happen,
2010 was the year that full of moment that had make me cherish life
and learn more what life is??
It was super awesome!!!
I swear I will miss 2010 damn much...
Welcome 2011,
I hope everything will be fine~



P/S:Tahun nie sambut tahun baru tanpa kamu,harap kamu berbahagia dgn hidup kamu!!Happy New Year~:)