»

Sabtu, 12 Mac 2011

My Bestfriend~

Haha,
Harini nak story pasal bestfriend baru aku,
Ok,aku baru je kawan ngan die,
dalam sebulan lebih gitu,
first time kami berjumpa kat MYDIN...
Lepas jumpa tu kami terus jadi rapat,
aku tertarik ngan die sebab dia comel sangat,
sampai semua orang tanye pasal die,
abang yang kerja kat 7E pun cakap die 'cute molek'
ditmbah pula dia seorang yang sangat jujur,baik..
aku rapat sangat ngan dia semua benda kami buat bersama..
even mandi pun berdua...
hahaha...
aku harap kami akan berkawan bersama selamanya...
I LOVE YOU DEAR!!

P/S:Inilah dia bestfriend baru aku,comel kan???

Khamis, 10 Mac 2011

Yeay,Yeay~

Cuti sekolah sudah bermula,
PERANCANGAN MASA CUTI

*makan banyak-banyak

*tidur lama-lama

*bermalas-malasan di rumah..

HaHAhaHa!!!
Nak dedicated bday member...
Sorry la lambat wish!!
HAPPY BIRTHDAY 16 DEAR!!!!



Happy Birthday(Zuraidah Abu Khalid 28/2)

HAPPY BIRTHDAY(Noor Hana Sofia Mohd Nadzir 10/2)
P/S:Saya masih 15 tahun!!!!