»

Jumaat, 24 Jun 2011

Saya suka +Math~


Lalalala,
terajin nak update blog arini...
hari nie nak citer pasal ADDMATH,
ceciter,ceciter,
hehehehe...
Ok,setelah beberapa kali exam subjek yg aku x pernah miss fail ADDMATH,
kalau subjek lain tu setakat sipi2 nak fail je,
ADDMATH huh,fail terus...
awat la jadi lagu nie...
x paham la kawan gone nak buat....
takpe la nie mungkin sebab aku asyik main2 time cikgu aku yg smart tu dok ngajar..hehehe~
takpe la at least markah aku makin menaik x lama lagi lulus la tu,
SPM nanti terus A+ insya-Allah...
hehehe~
takpe la apa2 pun I like ADDMATH,
PAKCIK saya jeles ngn awk,tua2 pun ADDMATH x pernah fail....
:)



P/S:"ADDMATH ni piece of cake je"haha, :P
"piece of cake la sangat"huh!
ADDMATH SPM A+
insya-Allah~

Jumaat, 17 Jun 2011

Happy Father's Day ABAH!

X tahu la kenape aku suka sangat tinggal blog aku nie berhabuk,
hehe..
Ok,setelah sekian lama 'feeling like flying' x diupdate
hari ni tanggal 17 JUN 2011(JUMAAT) Alyaa Izzati kembali mengupdate....
hoho..
Xtahu la lepas nie berapa lama ia akan berhabuk dan kembali diupdate :P
Memandangkan hari bapa tinggal tak banyak hari dah,post harini berkenaan hari bapa...
SELAMAT HARI BAPA ABAH,kakak sayang sangat kat abah,
semoga abah dimurahkan rezeki dan dikurniakan tubuh badan yang sihat,insya-Allah~
TERIMA KASIH di atas pengorbanan abah bekerja keras mencari rezeki untuk kami 3 beradik ni,x lama lagi tambah lagi satu,lalalala~
Satu poem khas buat abah
*sorry la kakak copypaste je,
huhuhuhu~

A little girl needs Daddy
For many, many things:
Like holding her high off the ground
Where the sunlight sings!
Like being the deep music
That tells her all is right
When she awakens frantic with
The terrors of the night.

Like being the great mountain
That rises in her heart
And shows her how she might get home
When all else falls apart.

Like giving her the love
That is her sea and air,
So diving deep or soaring high
She'll always find him there.


MY Beloved ABAH (MOHD KILA YUNUS)

P/S:"The greatest gift I ever had,Came from ALLAH, and I call him ABAH!"