»

Jumaat, 18 November 2011

hahaha~

huh,HOLIDAY coming,
cuti hujung tahun terakhir :(
BUT!i'm veryveryveryvery happy..
hahaha~
it was already 2a.m but I still didn't sleep :)
mungkin teroverexcited...
happynya tak leh nak gambarkan,
lama gila dah x balik rindunye kat mama,abah,adik-adik,finaqadayara,member2
Dan yang paling penting rumah dan bilik tercinta...


ni scandal saya smart kan dia??hahaha xD




P/S:tuisyen,tuisyen,tuisyen,diet,diet,diet,diet,SPM,SPM,SPM warghhhh :(

Ahad, 13 November 2011

Balik!!

tajuk post harini balik!
sebab
1.Family aku dah nak balik ke PAHANG tercinta
2.Aku pun kena berkemas-kemas balik ke PARIS (lalalalala) :P

yeay,yeay sekolah 4 hari je pastu cuti panjang
huh tahun depan form 5 da,
cam tak percaya je dah nak habis sekolah
hahahaha~
memandangkan tahun depan AlyaaIzzati ni tahun depan dah nak SPM terpaksa struggle sikit la cuti ni,
study la mana-mana patut maklumlah nak jadi DOKTOR~
terpaksalah buang angan-angan nak berjalan-jalan tengok OMBAKRINDU, :(
buang la cita-cita nak melepak-melepak berborak-berborak ngan member-member...
haish parah-parah~
yang tak tahannya terpaksa la stop dulu layan korea...
cerita pasal korea ni AlyaaIzzati dah crush lagi dengan seorang artis korea,
tapi scandal je,my lover tetap CHOI SIWON,
tapi suka gila la kat dia...wawawa
siap termimpi-mimpi lagi,
lalalalala~
parok-parok terlajok doh ni,huhuhu




ni sume sebab gara-gara dream high la ni dah tak pasal-pasal menduakan SIWON tercinta
aigoooo smartnya KIM SOO HYUN~ :P
hahaha~


P/S:dilema antara kamu dan dia,SIWON atau SOO HYUN
chewah ayat tak tahan~
KPOPholic la sangat kan??

Jumaat, 11 November 2011

11/11/11

eleven,eleven,eleven
hari ni hari yang ke 11,di bulan 11 dan tahun 2011
cantik tarikh hari ni,
mesti la ramai yg pakat kahwin harini,
tapi hari ni mood AlyaaIzzati ni agak tak berapa nak baik
lalalala~
dugaan dan ujian??siapa kata hidup dia takde dugaan memang menipu la,
tapi semua orang cakap yang ALLAH takkan uji umatNYA dengan dugaan yang mereka tak mampu tempuh,
jadi hadapi dugaan dan ujian yang datang pada kita dengan senyuman,kesabaran :)


♥░░░░░░░░░░░░XXXXXXXXXXXXXXXX░░░░░░░░░░░♥

♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

لا إله إلاَّ الله

محمد رسو ل الله
 
P/S:Allah did not promise that life would be easy, but HE did promise to go with you..
Every step of your life, with him by your side~

Jumaat, 4 November 2011

Takde motif??

blog dah berhabuk,
aiyooo,kenapa blog saya kurang pengikut,
entri saya tak menarik ye??
maaf la ye kawan-kawan :(
kepada semua yang sudi follow blog saya terima kasih banyak-banyak ye~
hehehehe,
rindunya kat mama ngan abah dah 2 bulan x bersua muka,
x sabar nak raya haji,
OK semua mana duit raya saya! :)
hehe hari ni nak tunjuk bf saya dekat semua,
saya sayang sangat kat dia,
dia pun sayang saya ;P
harap xde yg jeles ye,
hehehehe :P
kami dah lama bercinta tapi senyap-senyap je,
tapi hari nie dah cite kat sume orang,
saya cintakan dia ikhlas setulus hati
bukan apa takut orang cakap saya ni nak tumpang kemewahan,populariti dia
lalalala ~




 Eh,silap bukan nikon pinjam tu!
yang bawah tu :P




ha!yang ni baru betul BF saya~
CHOI SIWON :)



P/S:haha!jangan jelous ye~
dia BF saya dalam mimpi je :P