»

Selasa, 20 Disember 2011

HB!my dearest cousin :)

Ok,setelah lama meninggalkan feeling like flying tanpa post baru harini update~
tapi post post harini nak wish bday lagi~
selamat hari tua untuk my dearest cutie cousin NIK ANIS SURAYA AMRAN~
happy birthday may Allah bless,
goodluck SPM semoga tak sia-sia kita mensia-siakan cuti kita terkejar-kejar,bermarathon,dan seangkatan dengannya pergi kelas fizik pagi-pagi wokeyh???
hehehe~
http://nikkong.blogspot.com ni dia link blog budak tua tu??happy 16 :)
 ni nak selit-selitkan sikit gambar kitorang dari kecik sampai la sekarang
dah-dah jgn nak puji sangat kami tahu kami comel~
hehehe perasan tu tak hingat :)
macam encikmimpi.blogspot.com dah!







P/S:ha,wah terselah betul kecomelan kami! :)
wekkkkk!gila perasan :{


Rabu, 14 Disember 2011

Happy Bday Dear~

14/12/2012
happy bday my dearest friend Atiqah Che Ismail ngn Miera Tierah :)
haha,semoga dipanjangkan umur ye sayang-sayang sekalian,
dua-dua cute,
gudluck SPM ye sayangku :P
belajar Fizik rajin-rajin sikit..dua-dua ni cita-cita nak jadi pilot huh!dua-dua pendek ada hati nak jadi Pilot!
memang orang lahir 14/12 ni cita-cita nak jadi pilot ea??
takpe sahabatmu yang baik hati dan budi pekerti ini akan mendoakan sahabat-sahabatnya yang tersayang ni berjaya mencapai cita-cita mereka ye??
lalalalala :P



Ni Atiqah Che Ismail a.K.a etodd cute kan dia??saya sayang sangat kat dia!dia ni special sangat!!
makan banyak-banyak ye biar gemuk sikit :P
bestie since form2,tapi kenal masa tadika lagi masa kecik-kecik dulu benci gila kat dia sebab kuat sangat membuli dia ni masa kecik-kecik dulu tak padan dengan badan kecik :)
*sorrylah kawancilok gambar kamu kat FB~
lalalalala :P




ni dia miera tierah yg comel dan sangat-sangat la baik~
dia ni suka cakap dia gemuk padahal kering gila!
 classmate yg sangat caring,baik dan yang paling penting ILYSM la sayang <3 hehehehe~



P/S:haha,birthday je sama tapi perangai sangat-sangat la lain :)
huhuhu :P

Ahad, 11 Disember 2011

11/12/11

Lawa tarikh harini!
rugi x mencoret sapatah dua kata,
hehehe~
hari yang biasa-biasa sahaja,
tiada yang luar biasa pun,
harini ingat nak membebel sepatah dua kata berkenaan berat,
adoyai!!cuti-cuti sekolah ni plan nak diet,
hehehehe~
breakfast minum susu je,makan quaker oat,huh!masa kat sekolah tapi bila dah sampai rumah pagi2 nasi beriani dah,xpun mee sup,alang-alang mee goreng,roti canai,nasi lemak aih sume kalori tinggi!
 makan sepinggan takpe lah ni makan sampai bertambah 4 ke 5 pinggan,
jadi tong drum dah la tak lama lagi,
makan setiap masa,
kalau tak makan taksah,
mama pun masak hari-hari sedap,
tapi alhamdulilah BMI masih normal~
kalau lepas tahap dia memang risau dah,
waaaaaa,macammana ni nak kurus,nak kurus!!!





P/S:lalalalala,macamana nak jadi hot macam SELENA GOMEZ ni dah badan pun macam tong drum ni~
hehehehehe SELENA GOMEZ???

Khamis, 8 Disember 2011

Isu Semasa???semasa ke??

Hari yang baik,
iphong4 dah sihat seperti sediakala,
isu semasa ombakrindu,
semua orang pakat post status la,wall post la ape la x habis2 ombak rindu
budak-budak kat tuisyen pun sume pakat pi tengok dah~
eh,orang pergi tuisyen belajar nak SPM bukannye nak bergosip Aaron Aziz hot la,Maya Karin cun la,Bront Palare cool la,MatLuthfi cute la,
eh??MatLuthfi ada ke berlakon dalam ombak rindu,huhuhu
*maaf ayat jelas trang tang tang jeles tahap gunung everest di situ
dah non-stop cerita pasal ombak rindu pantang ada lapang sikit dok citer ombakrindu syok la,ape la,
cuba la buat mende lain,buang lada kat gigi ke,makan cekelat ke??korek hidung ke??ooopsss x senonoh sikit!
eleh diorang saja je nak bikin waaa naik darah tu!!
aih,xpelah aku tunggu download je la,
tengok jugak biarpun lambat,
psttt,senyap2 je tau jgn cakap kat orang nanti diorang cakap aku tak sokong dunia perfileman tanah air,aku sokong tau!hehehe~
taksama feel macam tengok kat cinema???
takpe nanti aku amik projecter abah aku,aku pancar kat dinding umah,
ok dah tu cinema mini,nanti aku ajak orang-orang kampung pakat mai tengok!
tapi buat masa sekarang ni mood nak tengok ombakrindu dah terkubur..
bukan terkubur buat selamanya ye??buat masa sekarang ni je~
ceh2,ayat tak tahan,
daripada aku tengok ombakrindu baik aku layan MatLuthfi!
hahaha!ye la MatLuthfi single lagi,Aaron Aziz kahwin dah!lalalala :P



P/S:cin,cin cinta kamu!sebenarnya ada beza pengorbanan dengan kebodohan,seriously,ladybird lagi lawa!aku tangkap bom untuk hang,aku kerat potong,potong badan aku untuk hang,aku terjun atas landasan keretapi untuk hang,keretapi lenyek aku semata-mata untuk hang,aku dok umah ni xdak sapa pun nak baling bom!ni ubat halusinasi~Aliff Sattar could you please stop talking about me!
hahahaha,yelah,yelah~
matluthfi,matluthfi! :p



Rabu, 7 Disember 2011

Waaaa,iphong4 ku~

Waaaaaaaaaaa :(
Patutlah aku mimpi blackberry semalam
iphong4 aku nak rosak rupanya :)
iphong4 ke???hehehe~
takmau blackberry,takmau fon lain nak iphong ni jugak,
patut la aku caj semalaman tak penuh,
asyik nak mati je,seksa la hidup macamni,
mintak2 la rosak x teruk dan masih boleh diubati,chewah tragis~ :)
haih,mimpi ada makna rupanya,x sangka~huhuhu :)
dah bertekad nak pakai iphong4 ni sampai tua tapi nak rosak jugak tu lah ganas sangat guna fon~
lalalalala :(
nasib tak baik betul...huhuhu :(





P/S:nak suruh aku beli iphone5 ke???x minat la~
dah jatuh sayang,cinta mati pada kamu iphong4ku~
I'm deadly in love with you~hahahaha :P






Selasa, 6 Disember 2011

ayam dah berkokok~

haha,betul-betul time aku nak start menulis post ni,
ayam berkokok,hehehe~
dah pagi aku tak tidur lagi???
bahana layan korea sampai tak sedar dah pagi...
semalam masuk kelas fizik lambat sebab tersalah tengok jadual nasib baiklah bukan aku je lara macam
tu,haha
sejak pukul 9.30 malam tadi semut memang dah jadi musuh no 1 aku sebab spoil my mood masa nak layan maggie kari yang kawww bersama sambal tumis tak pasal dah membazir,
selama ni kalau semut duk joget-joget atas hidung aku pun aku buat tak nampak je,
hehehe buruknya perangai...buruk ke?????lalala
ok main topic harini bukan pasal aku memusuhi semut ke hape tapi aku nak ucap terima kasih banyak2 kepada bro yang telah memberi nasihat yang agak tak berapa nak melukakan hati aku~
tapi aku memang berterima kasih la dekat dia :)
aku baik kan??so kena cool je???








P/S:haha,
saya bukan blogger baru bang saya buat blog dari saya umur 14 lagi masa tahun 2009,zaman tore dah kalau kira tu??kalau orang kahwin anak dua dah kot???
masa tu budak lagi blogwalking pun x berapa nak reti,
nak tulis post pun malu-malu :P
tapi saya ni kan x hot macam hanis zalikha, ataupun cun macam cik fatin liyana...
x pun famous amous macam jejari runcing~
agak-agak kalau aku hot ngan cantik macam diorang ramai tak orang follow blog aku????confuse-confuse~ :)
terima kasih bang!saya akan berusaha la untuk menaikkan blog saya setaraf dgn mereka yg famous...
hahaha chewah angan-angan
angan-angan alyaa izzati :P
huhu!sekurang-kurangnya ada angan-angan  ;p




Ahad, 4 Disember 2011

Terindu la pulak~

Blog terbengkalai lagi~
hehehe,
tetibe hari ni jadi gila kat lagu Geisha~
tak pasal-pasal rindu kat someone,
mengada ngat gayanya...
huh,kadang-kadang aku terfikir betul ke dia ni wujud,
aku ni couple ngan orang ke selama ni??
kenapa hidup dia private sangat??
bila aku tanya semua orang takde siapa pun kenal dia,
ke aku ni kena tipu je??bosan betul bila fikir balik :(
buat membazir masa aku je 2tahun lebih,
tu belum kira membazir kredit handphone,air liur dan sebagainya...
hehehe,
pape jela :)

bagaimana cara membuatmu bahagia
nyaris ku menyerah jalani semua
tlah berbagai kata ku ungkap percuma
agar kau percaya cintaku berharga

tak kuat ku menahanmu, mempertahankan cintaku
namun kau begitu saja, tak pernah merindu

reff:
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa

apa kau mengerti ku sedih sendiri
tanpa ada kamu ku merasa sepi

tlah lama ku menantimu, diam sendiri menunggu
setengah hati mencinta, ku sakit karenamu

repeat reff

woo ooo ku sakit karenamu

sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci

sungguh aku tak bisa membenci dirimu
sesungguhnya aku tak mampu
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci ooo
cinta dan benci ooo yang ku rasa



P/S:bila tengok lirik lagu ni,waaaa sedih tetibe~
huh!takboleh nak benci kamu,kenapa??kenapa??
U'r precious to me
hahaha :)