»

Rabu, 12 Disember 2012

12/12/12

Wah,harini 12/12/12 dah!
tahun terakhir yg ada tarikh sama camni!
tak tahu lah pulak kalau tahun depan ada 13/13/13 pulak! nonesence la kan??
Ok,tarikh lawa nie rugi la tak mencoret sepatah dua kata..
5 hari lagi tinggal untuk program YFECL!
Ohmaiii! I'm not ready yet!
Preparation have been made....
Last Sunday,I went to KUANTAN for??
Bought shirt,bag and other thing that related!Hamboi sume barang nak baru ye??
Nak pergi sekolah baru kan??ekekeke~
Masuk kedai berkenan gila kat bag ROXY! ingat dalam RM100 lebih je!paling mahal pun RM200 lebih je...
Tengok2 hambik kau RM359.99!huh,aku pun letak la balik beg tu!
gila apa baik aku beli mende lain!membazir...
tak mampu lah weyy nak beli beg sampai RM359.99..tunggu nanti aku kahwin ngn PILOT baru aku beli beg harga ratusan,ribuan,jutaan ringgit!weeee :3
last-last beg kat AL-IKHSAN lah jugak aku beli!
Tadi dah merayap-rayap search for the information pasal YFECL...
terjumpalah blog senior last year yang attend jugak program nie..
Dia cakap AWESOME sebab dekat dengan GIANT!!Boleh pi GIANT everyday 24/7  :O
Dekat dengan GIANT awesome??
GIANT bukan best pun lainlah dekat dengan DORAEMON boleh jugak aku mintak tolong ke hape ke???
GIANT kerja dia BULI orang je!
Haha,stop merepek!
Merepek bukannya best pun lainlah kerepek bolehlah jugak makan!

 Baju untuk YFECL!Melayang duit aku :(


 P/S:Dear Captain will you marry me! Cheewahhh :P
XOXO! haha,gara-gara tengok citer ISTANBUL AKU DATANG! :D

 

Sabtu, 8 Disember 2012

Hello world :D

Ceh,hello world!sape je yang baca blog aku nie...ekekeke~
Again, I let my blog abandon without an update!I just busy spending my time with something that more important recently..
But,from now on I will make sure that my blog will be updated more often!
InsyaAllah I will keep my word!
Ewah,London kau! 
Haha :D
Ntah,grammar betul ke tak??lantaklah :3
Actually, I had to join in some programme held by FELDA that related to ENGLISH COMMUNICATION this 17th DEC until MARCH 2013! it take so much time..
So,I had to start using ENGLISH frequently and now I am practising using it :D
I felt really nervous since this is my first time attend something like this...
Hence my ENGLISH was really bad
I hope it went well :D Pray for me yah?? :D
Ok,enough with ENGLISH!
Bahasa Ibunda nak menyibuk jugak! Hamboih...ekekeke :D
Cukup lah kot??
Tak tahu nak tulis apa dah??
Otak dah berkarat lama tak menaip..weeeee :3




Wonderful World :D

P/S:#Live your today :3

Ahad, 19 Ogos 2012

SelamatHariJaya :D

Huhu,setelah sekian lama ku biarkan blog ini berhabuk dan bersawang terajin jugak nak mengepos entry baru!haha,selamat hari raya aidilfitri semua maaf zahir batin:) kenyang gilosss :P
.

Jumaat, 27 Januari 2012

Muahaha :P

ewah tajuk post,x hot pun!
hey Alyaa Izzati kemaruk sangat ke nak jadi budak hot!
hidung tak mancung pipi tersorong-sorong,
How dare you cakap I macam tu I report mak I. Haha..
hai awat gedik pelik hang ni Alyaa Izzati oi!
bukan apa rasa di dalam hati ni membuak-buak nak menghamburkan bom,bom dan barang-barang yang seangkatan dengannya!
kerana ingin menstalker budak hot tak pasal-pasal my friend request ku diBLOCK!DAMN!


haish baru je pasang niat nak stalker orang!ekekeke :P
tulah kan payah jadi orang tak hot,nak kawan dengan orang kena block,
sadis sungguh hidup ini :(
salah aku jugak what??dah tak kenal hang pi add watpa??wat lenguh jari ja!
mybe that sign for me to give my all attention on SPM!
yelah dah 100% attention bagi kat FB ngn twitter,SPM?? 5% je kot!
kalau terus camni tak pasal-pasal terkubur impianku menjadi seorang doktor yang berdedikasi :P
Yeah,terima kasih lah kepada orang hot kerana telah menyedarkan aku!
kau taknak aku lingkup SPM kan?baiknya kau!Thank's lah :)
aik,berterimakasih pulak ye??hehehe!
*berprasangka buruk terhadap orang lain merupakan satu sikap yang dibenci oleh ALLAH S.W.T,
astaghfirullah
apa-apapun aku memang kena ubah perangai aku ni,kalau payah-payah sangat nak berubah kena suruh abah aku potong line internet rumah,broadband dan line phone kerana menyuburkan semangat aku untuk melayari http://www.facebook.com/lyaluvkibum  dan  https://twitter.com/#!/AlyaaArshavin serta tidak lupa http://alya-punyer.blogspot.com/ once in a blue moon~ekekekeke :D
haha merapu tak hingat,:P


P/S:lalalalala,rindu masa umur 14tahun terbaik gila kot!? :D

Ahad, 22 Januari 2012

Stalker???

ape mende stalker ni??
then aku pun me'research sana sini baru la tahu apa maksud stalker ni,
dah tak pasal-pasal kawan aku cakap aku kuno!ambik kau :P
aku ingatkan cupcake ke apa??ekekeke!
dan becerita pasal stalker ni,aku baru tahu yg aku tak hot ni pun ada stalker!
wah!macam selena gomez dah rasa~
stalker,stalker,stalker :(




P/S:setakat ni takde stalker sape-sape lagi kecuali CHOI SIWON~
ekekekeke :D

Isnin, 2 Januari 2012

hadoi!

akhirnya masa yang tak ditunggu-tunggu muncul jua,
waaa,tak tahu la macamana nak menghadapi kehidupan seharian di asrama balik!
tak sanggup bangun pagi-pagi,berebut nak mandi,berebut nak makan,berebut nak iron!
:) tak pergi sekolah lagi homesick dah!
SPM!!waaa lagilah takut...ni la mula nak demam kura-kura ni!
aisssh,mana bff biru aku!
cuti ni lama tak contact dia!duk umah mana kena punctual sgt,lagipun jam besar elok je tersangkut kat dinding rumah tu,
dah tak pasal-pasal hilang,sob,sob :(
habis macamana hidup aku lepas ni??bff aku tu segala-galanya!
esok birthday abah! happy 45 abah! u'r the best lah <3


 My superb abah with my montel lil bro ;)


P/S:kalau aku kawan ngn aladin boleh aku mintak tolong jin dia suruh ulang balik masa!awet muda lah aku buat selamanya~ ekekekeke :(

Ahad, 1 Januari 2012

Finally~

Happy new years peeps.
finally 2012!screaammmmmm,!
baru je brape jam 2011 pergi dah rindu gila kot!
haha,awesome kot 2011!
ombak rindu tengok dah,
semua benda dapat dah!alhamdulillah tahun 2011 semua mende yg dihajatkan dapat!
tapi tahun ni???
takut mahu SPM!
waa mata dah berair semasa entry ini mula ditaip kerana saya sgt2 mengantuk sekarang!hehehe :)
azam tahun baru mahu buat yang terbaikk SPM,nak jadi DR :P,pray for me guys! <3
 OK welcome 2012,
it's year of my turning point of life and i'm going to make it wonderful!
insyaAllah,pray for me!



 Gambar terakhir 2011.


P/S:what I want for this year??SPM straight A+'s insyaAllah!Amin!
may ALLAH,bless my life :D
thank's to all follower feeling like flying! I'm going to keep it up my blog~
harap terus support saya ya??? :)