»

Jumaat, 27 Januari 2012

Muahaha :P

ewah tajuk post,x hot pun!
hey Alyaa Izzati kemaruk sangat ke nak jadi budak hot!
hidung tak mancung pipi tersorong-sorong,
How dare you cakap I macam tu I report mak I. Haha..
hai awat gedik pelik hang ni Alyaa Izzati oi!
bukan apa rasa di dalam hati ni membuak-buak nak menghamburkan bom,bom dan barang-barang yang seangkatan dengannya!
kerana ingin menstalker budak hot tak pasal-pasal my friend request ku diBLOCK!DAMN!


haish baru je pasang niat nak stalker orang!ekekeke :P
tulah kan payah jadi orang tak hot,nak kawan dengan orang kena block,
sadis sungguh hidup ini :(
salah aku jugak what??dah tak kenal hang pi add watpa??wat lenguh jari ja!
mybe that sign for me to give my all attention on SPM!
yelah dah 100% attention bagi kat FB ngn twitter,SPM?? 5% je kot!
kalau terus camni tak pasal-pasal terkubur impianku menjadi seorang doktor yang berdedikasi :P
Yeah,terima kasih lah kepada orang hot kerana telah menyedarkan aku!
kau taknak aku lingkup SPM kan?baiknya kau!Thank's lah :)
aik,berterimakasih pulak ye??hehehe!
*berprasangka buruk terhadap orang lain merupakan satu sikap yang dibenci oleh ALLAH S.W.T,
astaghfirullah
apa-apapun aku memang kena ubah perangai aku ni,kalau payah-payah sangat nak berubah kena suruh abah aku potong line internet rumah,broadband dan line phone kerana menyuburkan semangat aku untuk melayari http://www.facebook.com/lyaluvkibum  dan  https://twitter.com/#!/AlyaaArshavin serta tidak lupa http://alya-punyer.blogspot.com/ once in a blue moon~ekekekeke :D
haha merapu tak hingat,:P


P/S:lalalalala,rindu masa umur 14tahun terbaik gila kot!? :D

Ahad, 22 Januari 2012

Stalker???

ape mende stalker ni??
then aku pun me'research sana sini baru la tahu apa maksud stalker ni,
dah tak pasal-pasal kawan aku cakap aku kuno!ambik kau :P
aku ingatkan cupcake ke apa??ekekeke!
dan becerita pasal stalker ni,aku baru tahu yg aku tak hot ni pun ada stalker!
wah!macam selena gomez dah rasa~
stalker,stalker,stalker :(




P/S:setakat ni takde stalker sape-sape lagi kecuali CHOI SIWON~
ekekekeke :D

Isnin, 2 Januari 2012

hadoi!

akhirnya masa yang tak ditunggu-tunggu muncul jua,
waaa,tak tahu la macamana nak menghadapi kehidupan seharian di asrama balik!
tak sanggup bangun pagi-pagi,berebut nak mandi,berebut nak makan,berebut nak iron!
:) tak pergi sekolah lagi homesick dah!
SPM!!waaa lagilah takut...ni la mula nak demam kura-kura ni!
aisssh,mana bff biru aku!
cuti ni lama tak contact dia!duk umah mana kena punctual sgt,lagipun jam besar elok je tersangkut kat dinding rumah tu,
dah tak pasal-pasal hilang,sob,sob :(
habis macamana hidup aku lepas ni??bff aku tu segala-galanya!
esok birthday abah! happy 45 abah! u'r the best lah <3


 My superb abah with my montel lil bro ;)


P/S:kalau aku kawan ngn aladin boleh aku mintak tolong jin dia suruh ulang balik masa!awet muda lah aku buat selamanya~ ekekekeke :(

Ahad, 1 Januari 2012

Finally~

Happy new years peeps.
finally 2012!screaammmmmm,!
baru je brape jam 2011 pergi dah rindu gila kot!
haha,awesome kot 2011!
ombak rindu tengok dah,
semua benda dapat dah!alhamdulillah tahun 2011 semua mende yg dihajatkan dapat!
tapi tahun ni???
takut mahu SPM!
waa mata dah berair semasa entry ini mula ditaip kerana saya sgt2 mengantuk sekarang!hehehe :)
azam tahun baru mahu buat yang terbaikk SPM,nak jadi DR :P,pray for me guys! <3
 OK welcome 2012,
it's year of my turning point of life and i'm going to make it wonderful!
insyaAllah,pray for me!



 Gambar terakhir 2011.


P/S:what I want for this year??SPM straight A+'s insyaAllah!Amin!
may ALLAH,bless my life :D
thank's to all follower feeling like flying! I'm going to keep it up my blog~
harap terus support saya ya??? :)