»

Rabu, 12 Disember 2012

12/12/12

Wah,harini 12/12/12 dah!
tahun terakhir yg ada tarikh sama camni!
tak tahu lah pulak kalau tahun depan ada 13/13/13 pulak! nonesence la kan??
Ok,tarikh lawa nie rugi la tak mencoret sepatah dua kata..
5 hari lagi tinggal untuk program YFECL!
Ohmaiii! I'm not ready yet!
Preparation have been made....
Last Sunday,I went to KUANTAN for??
Bought shirt,bag and other thing that related!Hamboi sume barang nak baru ye??
Nak pergi sekolah baru kan??ekekeke~
Masuk kedai berkenan gila kat bag ROXY! ingat dalam RM100 lebih je!paling mahal pun RM200 lebih je...
Tengok2 hambik kau RM359.99!huh,aku pun letak la balik beg tu!
gila apa baik aku beli mende lain!membazir...
tak mampu lah weyy nak beli beg sampai RM359.99..tunggu nanti aku kahwin ngn PILOT baru aku beli beg harga ratusan,ribuan,jutaan ringgit!weeee :3
last-last beg kat AL-IKHSAN lah jugak aku beli!
Tadi dah merayap-rayap search for the information pasal YFECL...
terjumpalah blog senior last year yang attend jugak program nie..
Dia cakap AWESOME sebab dekat dengan GIANT!!Boleh pi GIANT everyday 24/7  :O
Dekat dengan GIANT awesome??
GIANT bukan best pun lainlah dekat dengan DORAEMON boleh jugak aku mintak tolong ke hape ke???
GIANT kerja dia BULI orang je!
Haha,stop merepek!
Merepek bukannya best pun lainlah kerepek bolehlah jugak makan!

 Baju untuk YFECL!Melayang duit aku :(


 P/S:Dear Captain will you marry me! Cheewahhh :P
XOXO! haha,gara-gara tengok citer ISTANBUL AKU DATANG! :D

 

Sabtu, 8 Disember 2012

Hello world :D

Ceh,hello world!sape je yang baca blog aku nie...ekekeke~
Again, I let my blog abandon without an update!I just busy spending my time with something that more important recently..
But,from now on I will make sure that my blog will be updated more often!
InsyaAllah I will keep my word!
Ewah,London kau! 
Haha :D
Ntah,grammar betul ke tak??lantaklah :3
Actually, I had to join in some programme held by FELDA that related to ENGLISH COMMUNICATION this 17th DEC until MARCH 2013! it take so much time..
So,I had to start using ENGLISH frequently and now I am practising using it :D
I felt really nervous since this is my first time attend something like this...
Hence my ENGLISH was really bad
I hope it went well :D Pray for me yah?? :D
Ok,enough with ENGLISH!
Bahasa Ibunda nak menyibuk jugak! Hamboih...ekekeke :D
Cukup lah kot??
Tak tahu nak tulis apa dah??
Otak dah berkarat lama tak menaip..weeeee :3




Wonderful World :D

P/S:#Live your today :3